Over Fauna Lima
Fauna Lima tuin- en dierenspeciaalzaak betekent in elke vestiging 1500m² tuin- en dierenplezier. Door de omvang van onze winkels kunnen we niet alleen een ruim assortiment aanbieden, maar ook aan scherpe prijzen aankopen. Dat maakt Fauna Lima ongetwijfeld de voordeligste speciaalzaak uit de streek. 
Fauna Lima bestaat reeds meer dan 40 jaar als tuincentrum en dierenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring kennen we de kneepjes van het vak en beschikken we over gekwalificeerde medewerkers die u graag met raad en daad bijstaan. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold waardoor ze perfect op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Vooral op het vlak van dierenvoeding is er de jongste jaren heel wat veranderd. Onze viervoeters eten een pak gezonder, wat resulteert in een ruim en gevarieerd aanbod van dierenvoeding. Wij willen onze klanten dan ook informeren over de juiste voeding voor elk dier.
Ons gamma honden- en kattenvoeding is reeds enorm maar wordt nog regelmatig uitgebreid met de nieuwste trends. U zal er dan ook zeker uw favoriete merk in vinden, en dat uiteraard steeds aan voordelige prijzen.
Als dierenspeciaalzaak beschikken we ook over een gigantisch assortiment dierenbenodigdheden. Dit niet alleen voor hond en kat, maar ook voor vogels, knaagdieren en vissen, zowel voor koudwater- als tropische vissen. Al onze producten worden per diersoort gepresenteerd. Daardoor ogen onze winkels zeer overzichtelijk en is het er aangenaam winkelen.  
Naast alles voor dieren, staat ook onze tuin- en de vijverafdeling in de kijker. Daarbij is ons enorm aanbod plantpotten, zowel voor binnen als buiten, een echte troef. Ook voor uw terras hebben we steeds de nieuwste trends in huis.  Heeft u een vijver of waterpartij?  Dan vindt u bij ons als vijverspeciaalzaak alles om uw vijverwater glashelder te maken en uw vissen in topconditie te houden.
Last but not least is er onze hengelsportafdeling. Zowel het vissen met een vaste hengel als karper-, forel-, roofvis-, feeder- en matchvisserij komen bij ons aan bod in een enorme keuze in hengels en molens. Vanzelfsprekend vind je bij ons ook alle benodigdheden.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×