Tuin
Gewasbescherming: heeft uw tuin te maken met ongewenste insecten, ziekten of onkruid, voor elk tuinprobleem hebben we de juiste remedie in huis. We helpen graag bij het stellen van de diagnose en de keuze van de juiste oplossing.
Meststoffen voor gazon, siertuin of groentetuin zowel in minerale als organische vorm al dan niet met mos- en of onkruidverdelger.
Kwaliteitspotgronden aan een voordelige prijs, voor elke plant hebben we de juiste potgrond in huis. Grondverbeteraars zoals compost en turf alsook afdekmaterialen zoals boomschors Pinus Maritime, Naaldhouthors, cacaodoppen zijn in diverse prijsklassen verkrijgbaar.
We hebben steeds een enorm assortiment plantpotten en bloembakken in voorraad, zowel voor binnen als buiten o.a. roodsteen, terracotta, fiber, geglazuurd, kunststof, ook bijhorende benodigdheden.
Zaden en bloembollen, zowel in het voor- als in het najaar is er een ruime keuze aan bloembollen en knollen aanwezig. Ook de groentezaden, bloemenzaden en tuinkruiden ontbreken niet, ze zijn er vanaf midden januari.
Zijden planten, We hebben enkel de beste kwaliteit, zo kan je onze bloemen en planten nauwelijks onderscheiden van echte planten. Tijdens gelegenheden als Moederdag en Allerheiligen wordt de keuze extra uitgebreid.
Hout voor in de tuin o.a. tuinschermen, afboordingen, ronde en vierkant palen,
Seizoenplanten zoals Geraniums, Surfinia’s, alle soorten éénjarige plantjes zoals, Begonia, Vlijtig liesje, Dahlia, Bells, Bacopa, Nemesia, Sanvitalia enz.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×