Vijver
Op onze vijverafdeling vindt u een uitgebreide keuze in vijvervissen.  Tijdens het zomerseizoen wekelijkse aanvoer van o.a. goudvissen, goudwinden,  goudzeelt, shubunkin,  sarasa‚Äôs , blauwe winde, steuren en koi.
Tijdens de zomer is er ook een ruim aanbod in vijver en oeverplanten.  Elke plant is voorzien van een label dat u vertelt op welke plaats in de vijver ze het best vertoeven.  Ook kant en klare mandjes waar u zelf geen werk meer aan heeft, zijn beschikbaar.
Vijvers en vijverfolie in pvc of EPDM-rubber van Firestone,  beschikbaar in verschillende maten.  Voorgevormde vijvers in PE vanaf 250 tot  1.000L
UV-filters die de zweefalgen vernietigen en zo mee zorgen voor glashelder vijverwater zijn bijna onontbeerlijk.  Zorg hierbij voor een goede kwaliteit van de lamp zoals Philips en laat u niet verleiden tot goedkope soms exotische merken die nauwelijks werken.  Voor alle types vervanglampen kan u bij ons terecht.
Vijverpompen en filters: Zowel kleinere budgetvriendelijke als professionele filters en pompen voor grotere waterpartijen zijn bij ons te vinden. Ook krachtige pompen voor beeklopen en watervallen.
Onderhoudsproducten  voor gezond  vijverwater of ter bestrijding en voorkoming van groen water,   allerlei accessoires zoals schepnetten, plantenschaar,  vijvermandjes, stofzuigers,  vijversubstraat, vijveraarde,  zuurstofpompen,  watertesten enz…  Ook analyseren we graag  gratis uw vijverwater om na het stellen van de juiste diagnose, u de gepaste behandeling te kunnen voorstellen.
Vijvervisvoer  van o.a. volgende merken: Sanikoi, Aqua-ki, Tetrapond, Velda.
Krijgt u regelmatig bezoek van reigers? We hebben heel wat producten om deze bedreiging voor uw prachtige vissen op afstand te houden.

 


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×