Wespen bestrijden

herbruikbare wespenval + lokstof. 
Ook dit is een staaltje van ecologisch respect én economisch denken. Giet een scheutje wespenlokstof in de wespenval om ze te activeren. Als ze vol zit, kan je ze leegmaken en steeds opnieuw activeren. Zuinig én goed voor het milieu. 
wespenvangzak
Hoe werkt het? Na toevoegen van de lokstof worden wespen en hoornaars namelijk heel sterk aangetrokken. Wespen komen de zak binnen en kunnen niet meer ontsnappen en sterven. De lokstof bevat geen insecticide.  Bijen worden niet aangetrokken. Laat de wespenvangzak op het einde van de zomer lang genoeg hangen, want dan kunnen wespen zich zeer agressief gedragen.
wespenspray
Deze wespenspray is een krachtige nestverdelger. Dankzij het turboventiel kan je met deze spray wespennesten vanop een afstand van 4 meter verdelgen. 

stuifpoeder tegen wespen en mieren
 met lange nawerking ter bestrijding van mieren en wespen in en rond woon-, werk-, en verblijfplaatsen. Het is in het bijzonder geschikt voor plaatselijke toepassing tegen mieren in en rond de woning. Bovendien ook bruikbaar voor de vernietiging van wespennesten. Klaar voor gebruik. Niet mengen met water.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×